DOEL

STICHTING MAD IS BEMIDDELAAR EN STIMULATOR VAN INNOVATIEVE MARITIEME KUNST EN DESIGN.

MAD staat voor non-profit en not-for-profit bemiddeling, promotie en presentatie van hedendaagse maritieme kunst en design. Wat wil zeggen dat de Stichting vanuit kennis, kunde en ruime ervaring voor/met maritieme kunst(enaars) en ontwerpers:

  • werk in en naar opdracht(gevers) begeleidt c.q. kunstbemiddeling aanbiedt aan particulieren, bedrijven en instellingen,
  • maritieme kunst tentoonstelt bij GalleryMaritime Colijnsplaat, de galerie waar 7x per jaar een tentoonstelling wordt georganiseerd uit de selectie van > 40 kunstenaars van o.a. NVZ (Ned.Ver.van Zeeschilders) en Vlaamse Marineschilders.

MISSIE:

         De Stichting zet zich uitsluitend in voor professionele beeldende kunstenaars en ontwerpers waarvan in de scheppende creatie de inspiratie van land, lucht en water tot uiting komt in de verschijningsvorm.

HUIDIG PROJECT: Beeldhouwer Ludo van Well uit Colijnsplaat reconstrueert met vrijwilligers uit het dorp zijn archeologische vondst, de Romeinse vrachtvaarder CAUDICARIA.

MAD geeft daarvoor de unieke bouwplaat Caudicaria Navis uit. U bestelt de bouwplaat met het contactformulier dan wel per mail naar info@maritime-art-design.nl . Vergeet niet uw NAW gegevens + postcode te vermelden.

De Eenvoudige versie bouwplaat (voor beginners) is Euro 5,-- excl. porto en de Uitgebreide versie is Euro 10,-- excl.portokosten,    

001_Logo_overzicht_beneficaires_zonder_MAD.JPG